Ranupane….. yok kesana

02/12/2009 § 211 Comments

Selamat dan sukses untuk WIGAPALA atas terselenggaranya DIKLATSAR WIGAPALA.

Ranupane…… diklat lapangan…. banyak cerita disana…. banyak kenangan di sana…. WIGAPALA tanggal 1-6 Desember ini Diklat Lapangan…. Yok ke sana

Tagged:

§ 211 Responses to Ranupane….. yok kesana

  • Ada yang mo nyusul ke ranupane kah?

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ All….

    Sore smuaaaaaaaa !
    Ai lop yu pulll !

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    Sore ini batavia Ademmmmm !

    ###Oi*******

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    Salam Be great !

    …. tetap semangat….

  • Odie WP-94.127 says:

    soreee………

    @ mas agung keceng :
    lame kage pernah nongol…sibuk ye mas…
    akhir thn ke ngalam ga mas… generasi 90-an mo ngadain reonian di fila songgoriti mas… Reuni gila….

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ Die …

    Generasi Blue Chip Die, sego mawut, Aq gk wani melok, ntar aja Seprempat abad kita support rame-2 , biar WEPE big family gathering berkesan.
    Kehhhhhhh…

    @ All,

    Jakarta meredup, Smoga Kawah RANUPANE membara…

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ Dhet…

    Jane i umurmu piro cux. Opo pancet golek arek SMA terus? wkwkwkwkwk
    Koen wis disalib karo bambang, opo gak kroso angine.

    @ All…

    The Best Thing

  • budi 95.143 says:

    to mas p’dhet:
    aq ramelu2x sam sing penting trus usaha…yo pora sam,selamat berjuang,maju perut pantat mondorrr…!!!!

    to all wepers:sapa ja yang mo nyusul ke ranupane langsung ja kumpul di liza,saiki buka jurusan ngalam ranupane jesss…

  • budi 95.143 says:

    all wepers nyang mo nyusul ke ranupane di tunggu kehadirannya hari jumat 4 desember 2009 di liza travel,atas perhatiannya matur thank u

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.waduh eman rek..seandainya aku bisa dan dekat ..insyaAllah aku bisa hadir tuk’ reunian di Lokasi Ranupane temapt bersejarah bagi generasi Pendobrak Angkatan WP-06….aku hanya bisa mendoakan moga adek2 yg mengikuti Diklat dan teman2 pan dan alumni yg sempat ke sana..semoga kegiatannya lancar n’ Sukses aja…ok.Bravo Wigapala…

  • Agung W (WP90-67) says:

    @ All…

    Siangggg….!

  • Odie WP-94.127 says:

    met siaaangg…
    batavia puaanaasss puuuooll..
    sakjane musim udan opo musim kemaerau tho…
    ra masalah.. penting Semangat…ayoooooo…

  • Bengkonk says:

    ranupane……..ranupane….bravo……..
    ranupane …… mbah sadipo berilah adik-adikku kehangatan agar mereka bisa menjalankan tugas dengan baik dan jika mereka berbuat kesalahan maafkanlah….jangan kau hapus kenangan manis kita semua diranupane karena kasihan p’dhet yang punya banyak kenangan disana ………

    @budi hartawan :sih iling mbah sadipo pora……..saiki putune sadipo wis nambah durun bud???

    @Odie : di mengko bengi sing tugas pendalaman sopo kan awakmu TOD 2 pendalamane nok ndi ……

    @ herdo : do antimone ojo digowo kabeh gawe mene stoke entek soale nggon PT asrip gak ono.

    @p’dhet : manager basecamp mene masak opo team suplay menuju watu tulis….

    @ kechenk : chenk kok korbane digowo nok base camp yoopo sih ibrahi karo wowok iku ……..aku diseneni karo ketua 2 sing gondrong kriting

    Bravo ranupane……..Bravo Wigapala

  • Odie WP-94.127 says:

    @ pakde bengkong :
    pendalaman ntar mlm di sekitar matu tulis pakde… tp anggotaku gawat2 kabeh iki (tim mudah beringas)…
    hbs pendalaman kelombok ‘pecinta buah Anggur’ bikin acara dewe…, eee…lha kok paginye msh sedikit sisa di botol agua… (dah terlalu keasyikan kali).. ketahuan ame satu temen kite…”ugh..mimuman apa ini.. katanya..
    tim ‘mdh beringas cuma ‘klecam-klecem wae.. he..he.. ketahuan dech untung ra sampe di bw ke MK…
    ‘gara2 HT… pdhl mobil beriringan… ‘ dah nglewati gapura pa blm kong…. ha..ha.. akhirnya jd bhn guyonan…
    ning basecamp.. aku melu niru2 sampe keturon… sampeyan, herdo, gatot, budi malah tambah dadi podo ngakak….

    yen mas pedet jls akeh kenangan…wong manager dapur umum & kesehatan… salah satune kenangan yo lagune mas Iwan Fals.. ‘ 22 januari kita berjanji… jln bergandengan tak pernah ada tujuan…he..he..he.. piss pakde…

    mbah sadipo putune durung nambah mas…. la wong anak.e sing ragil durung rabi-rabi… lha kuwi mas pdet…..wkwkwkkk…

    sih kelingan ra mas… diklat 98.. hbs materi IMPK & orad/t.. ujan.. mbentak2 sampai kehabisan bhn… krn adem raketulungan… ” wis die kono gantian kowe sing mbentak2″…karo lambene yg podo2 gemeter mergo kademen….

    @ all :
    Pisss………………….

  • bagus vertical says:

    bud nek budal ranupane tulong golekno sempaku kari nang base camp!!

  • budhi bengkonk says:

    die diklat 98 kuwi sing pesertae kenari yoo……….lik iling kudu guyu sing digoleki kenari kok sing ngacung merpati (subcan)………..asem tenan kok arek iku……….yo di garuda wae cek kapok.
    iling ra kacong diukum pancasila boso maduro ….ook ngresiki stupa nok jeding sampek mutah mutah………..

    oh ranu pane kangen tenan aku 2x diklat gak bisa hadir hiiiiiiiii ademe

  • den mas itok says:

    kangen aku, . .
    ranupane, . .
    ranugumbolo, . .
    jare gatot doyok wis dibangun jalan tol.

    “Semoga Sukses Diklatsar Wigapala”

    Bambang Ibar, . .
    Wis iso ngublemno Gedange tah, . .

    Untung Marsudi omahe nang isore Njemplang, paranono Rek.

  • Odie WP-94.127 says:

    @ maZ Itok :
    sugeng rawuh mas… pripun wartosipun…
    dadi tambah ruame nich…

    @ pakde bengkong :
    betoel pakde…

    @ Bang Brahim
    hayo… blm absen nich…

    @ Kapten Haries O’neal :
    Jare ngejak kencrungan malah ngamen dewe…
    mana suarenye,…..

    @ Bagoes Herdo vertic.:
    yen macul ki nganggo leren… ki bca-ne selak adem….

    @ kangmas bardo sanjaya / pdet pala :
    yen ono sampeyan ketok’e tambah lengkap…

    @ mas agung keceng :
    banjir ora mas……..

    @ All :
    sing ngerti posisine dodo mohon diberitakan…
    sukses u/ semua….

  • Agung W ( WP90-067) says:

    @ All…

    Present…

    @ Odie,

    Cipondoh aman tiada hambatan, air menyingkir ada si komo lewat.

  • humas wigapala says:

    assalammualaikum..
    alhamdulillah kegiatan diklatsar 24 wigapala telah selesai…. dengan dukungan dari semua pihak kami ucapkan terima kasih diantaranya adalah
    1. Tuhan YME
    2. Universitas Widyagama Malang
    3. Pengurus Harian Wigapala
    4. Panitia Pelaksana Diklatsar Wigapala
    5. Anggota wigapala yang telah menyemppatkan waktu, tenaga dan pikiran serta supportnya di kepanitiaan secara langsung
    6. Seluruh Anggota Wigapala

    Dengan terlaksananya kegiatan diklatsar yang ke 24 wigapala ini, maka wigapala berhasil melahirkan angota baru sebanyak 6 orang ( 3 laki-laki dan 3 perempuan ) semoga kedepan harapan kita semua untuk mencetak generasi ppenerus wigapala yang terbaik dapat tercapai.

    Sekali lagi kami ucapkan terima kasih buat semuanya dan mohon maaf apabila terdapat kesalahan penulisan kata.

    sekian terima kasih
    Assalammualaikum Wr. Wb.
    VIVA WIGAPALA
    VIVA WIGAPALA
    VIVA WIGAPALA

  • bagus vertical says:

    selamat dan sukses buat diklatsar 24, semoga tetep terus semangat dan kuat!! jangan menyerah kata d’masiv.. hehe..

  • den mas itok says:

    Alhamdulillah,
    “Selamat & Sukses Diklatsar Wigapala XXIV”

    Kita Dukung Kiprah Lanjutnya,
    “2010 = 25 TAHUN WIGAPALA”

    @ Odie :
    Alhamdulillah Sehat,
    Sisi Timur Borneo ada Rustanto ’89, Anastasia ’90, yg udah kriing, Nila Anggraeni ’90 yg di bpp pindah depok, ada Agustini ’94 (motak) dekat skl eh belum kriing.
    Borneo sisi Laut Kidul siapa yang bisa tak kontak
    Gusti Bakhtiar ’94 tak bisa connect. yg lain ?

    @All :
    Dari Bumi Borneo sisi Matahari Terbit,
    “Salam Lestari, Semoga Sukses”
    “Wigapala tidak Kemana tp Ada diMana-Mana”

  • Agung W[WP90-067] says:

    @ All… Ada yg tau hp nila?

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…moga dalam lindungan Allah SWt..Amin..
    U/ PAN DIKLAT KE-24 WP..saya ucapkan Sukes walau berhasil mencetak keder hanya 6 org,3 laki 3 perempuan namun itu adalah pasangan yg serasi untuk kedepan melahirkan anak keturunan Wigapala yg banyak dan lebih berkwalitas lagi..
    U/seniorku Mas Itok’ Salam kangen Slalu untuk kel..dari jauh Indonesia Timur -Alor NTT Ibrahim Ms,( WP.90.090 ) Sekeluarga.
    sukses slalu tuk’ smuanya.

  • Odie WP-94.127 says:

    @ all :
    met siang….

    @ Mas Itok :
    Alhamdulillah… tambah buanyak….
    msh ada lg mas… hasan ‘dayak’94… posisine di banjar, kurang lebih 150 km dr tiar… no hp nya : 0812 51144416

    sukses u/ diklat wp…. walau cuma 6 orang… moga bs jd kuta semua….

  • herla - 90.058 says:

    Diklat Ranupane emang penuh kenangan….
    Pingin… reuni….
    Ada banyak kenangan… tentang….
    * panitia yang edan dan kurang kerjaaan…
    peserta suruh jalan dari mulai gubug klakah… sape ranupane dah Isya….dendam rasane
    *Dingin… Mbak Anas… doanya Pak Him… tiap malem…
    *Makan nasi mentah sama Wowo….maklum gak ada yang bisa masak he…he…
    *Pas… materi Orat… ada peserta yang kelelep… maksud hati pingin nolong….tapi malah ikut kelelep… he…he…
    *Tentang panitia.. yang diboikot sama pendiri…
    *Den Mas Fm Hendro yang di jawil…jin iprit gara-gara pupup sembarang…..
    *lahirnya si ‘angkatan pendobrak 90’
    Kapan ya… bisa kesana lagi ????

    Gung…. ini no hp ne Nila… aku dah call2an setelah hampir 15 taon pisah….
    ni nomer nya 081310800542

  • bagus vertical says:

    kok tiarap kabeh..??ded,nal,die,kong….nggegem gaman wae(ora2 nek copot)..iki lho,bloge ndang dipanasi!

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.maty siang jelang sore..mana ne angkatan Pendobrak ’90 yg lain ayo rek..muncul dan beri motivasi dong ama ade2 tu biar gak tungkrem aja…ayo rek’,…
    @prinsipx kita smua kangen dan ingin mereview ke 15 thn yang lalu tapi apa daya..itulah kenangan terindah dan manis…
    u/kang mas Bagus Herdo…panggil tu mas Pedhetmu ce mettu…moso nang jerrro Alas terus..he..he..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    Benar tu gung barusan aku smsan sama Nila tu ..katanya dia sekarang di Depok gak kerja dirumah aja..apa dia tetap ama Nawi ya..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    HER,… DAH NAMBAH BELUM ADEKNYA…
    MUMPUNG MUSIMNYA NEH..HE..HE..CE..YG LAINNYA IRI GITU LHO..BIAR CEPAT..KOYO IKO LHO KONCONE SITO IKU..SI KANG MAS PEDHET BARDHO EKA HARIYADI…ITU NAMANYA TAGANTONG LAMA…UDAH LUMUTAN KALI YA..HA..HA..

  • Asruri Syam WP-92.099 says:

    Sayang…. gak jadi berangkat nyusul ke ranupane… meskipun hanya 6…. semoga bisa menjadi 12 untuk tahun depan.

    kalo diklat dah selesai…….

    untuk PH dan pengurus lainnya…terus piye ceret e sido di puter po gak….

    iki wis desember…. berarti tinggal 3 bulan lagi…..

  • Odie WP-94.127 says:

    All :
    siaaaaanggg…. tambah semangat ayooo…!!

    @ Bgoes Herho Vertic.
    aye msih ade pren….. sing liane…???

    * Kapten harris ‘Oneal’ kyaknya lg ngamen, sibuk njupuk ‘saweran’… jd ra sempat buka lap top…. sementara lap topnye dipinjam ‘tukul’…

    * Mas Pedet lg packing barang, siap2 mo pulkam ke ngalam lg… jd manajer sekretariat… opo skr malah latihan fisik buat persiapan lomba di songgooriti…???!

    * Mas Bengkong lg terbang di negeri di atas awan…saking asyiknya ra kroso nyangkut di pohon cemara…. dadi ra iso mudun…

    opo malah bener kandamu do… yen masalah ‘gaman’…. sak iki Mas Oneal, pedet, bengkong, dodo lg sibuk ngasah gamane dewe2 nggo persiapan akhir taon… kuat- kuatan…wkwkwk…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ All & PH :
    Dah saatnya “nggodok jamu kangen” nganggo ceret perak…… ayooooo… jng sampe mati apinye… ben cepet mateng….ben kabeh sedulur wp kebagian jamune…. ben kabeh…….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    hoyaaaaa…hoyaaaa…
    sori prens baru cangkruk lagi..

    Odie : bener die… musim udan musim tanggapan. teles kebless sing penting goyang terusss. suwun dongone pren.

    Herdo : gamane ojok lali di blongsong. blongsongane sing soko aku isih pora? hahaha…

    Budi (H) tantangan : Dub. piye liza sda? udah operasi? tak tongkrongane, ben rame, hehe..

    Benk, pdet, kecenk, etc : persiapkan untuk “selera laki-laki”..

    Herla & Brahim : him, ojok ngomong anak tok kowe, elingo pdet, hahaha. Her & Him, untuk angkatan 90, bagaimana kalo kita sebut aja angkatan “ini rindu”? soalnya itu lagu wajib, yg selalu menggema tiap pagi, ditepian ranu regulo, yg mengawal untuk memulai aktiitas kita selama diklat. aku masih sering nyetel lagu itu…dan ternyata banyak yg kita rindukan dari ranupane.

    mas itok ; sugeng pepanggihan malih dateng gerdu mas. pripun wartosipun, sami wilujeng to mas? monggo dipun guyupaken papan cangkrukan meniko, suwun…

    all wepers : ayo podo cangkruk kene. lanang wadon podo wae. ceplas ceplos, ngakak-ngakak ugo pareng kok karo mas asruri ( rak nggeh ngoten to mas Asruri?). selamat beraktifitas untuk semuanya….

  • herla - 90.058 says:

    Setuju Pak Haris…kadang-kadang suka terharu denger lagu itu…plus loro ati.. gimana nggak… malemnya pindah ke rumah penduduk soale hujan terus.. tenda pada kebanjiran…baju basah masih melekat dibadan… lo kok isuk-isuk agung jemblung ngajak senam berteman kabut… aduh… adem poll…benar-benar kenangan tak terlupa….
    Eh.. gimana kalo kita reuni ke ranupane..nyem…nyem…
    Sumpe.. aku kangen sama ranu pane..berjemur ditepian ranu regulo sambil minum kopi …kalo gak ingat dah punya buntut dah tak susul tuh ke ranu pane….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    mbk herla..buntutnya didiklat aja sekalian, biar tangguh, hhh…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    herdo ; Dho..sempakmu ditemu wong ranupane. krungu2 saiki disembah2 karo wong ranupane, jarene iso mendatangkan berkah, dikiro sempake dewo sing mudun soko kayangan, wkwkwkwkwk..

  • bagus vertical says:

    ide menarik nih dr mbak herla! yoi ceret perake di boyong nang ranupane wae!! koyoe akeh banget konco2 seng pengen memory fuuuul di ranu pane! ….lha….terus..acara songgoritie pie..nal,ded,dok,die,kong,… ranu pane kan gak ono striptise je….po asruri wae kong njogeet..hahaha pis nyum…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ all:
    met beraktifitas…..

    @ Mas Kapten Haries O’neal :
    puniko wancinipun njenengan piket jagi gardu mas….he..he..
    sayang… ‘ceret’ ning gardu durung ono isine mas… ben tambah sehat, sementara diisi jamu wae.. ben kabeh tambah sehat…. seger buger.. dadi Gardu tetep ruame…
    mengko yen mas pdet, bengkong, dodo, Herdo dll wis podo ngumpul kabeh lg diisi ramuane mbah jenggot….ben ruuaaaarrr biasa…he..he..
    mas…kampese herdo jare ono sak’e yo… herdo pernah crito..mbiyen jare diklat pas materi survival…herdo nyimpen gorengan ning sak kampes…. wkwkkwk…

    @ Herdo :
    Loh piye tho… acara songgoriti hayo genah dadi no… wong sing adoh2 soko palu wae meh teko kok.. mengko yen penari striptise durung teko…. piye yen mas bengkong kon njoget disik… kowe durung tau ndelok mas bengkong njoget tho…wkwkwkk… piss pakde benk….
    do.. ngomong2 kowe ngerti posisine dodo sak’iki pora… bareng mulih ke ndo malah ra ono kabar….

    Gardu buka 24 jam…
    sumonggo kawulo aturi mampir…. kathah suguhan… kathah banyolan… kathah hiburan…
    ingkang ndamel kito sedoyo tansah guyub lan rukun…. nuwun….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    bolo2 kabeh; ojo do rame nggoleki dodok. saiki paling areke isih njaluk kelon ma’e. wis sakwetoro suwe ora dikeloni. hehe…piss dok.

    untuk anggota baru wp, selamat bergabung kawan! kita semwa bersaudara…

  • peded says:

    hooiiii ojok muk umuk thok ayo ndang disiapke acarane do..onal ambe bengkonk wes siap2 iki..trus..dodok wes ngomong arep melu…areke jek jijal keris nang baturaden hahahaha..

  • Odie WP-94.127 says:

    All:
    thoooong….thooong…. jam 9 bengi….wancine aplusan…… sampai besok… matta asita ne…..

  • bagus vertical says:

    petruk lali omah…suwe ra pethuk, lho kok mlumaah…wes jan,dodo kangen buanget karo jembleeme indonesia….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    muwning allprens..
    met beraktifitas & sukses…
    @ odie ; Die, sori, jatahku jogo gerdu, sementara diganti herdo wae yo? ono tanggapan iki lho. koyok’e rongmingguan. tapi pasti aku inguk2 gerdu kok Die. Wookeeee….

    @herdo ; Do, gerdune jogoen disik, ojok sampe’ cerete ngglondhang. brahim karo pdet ombenono terus, ben iso ngommyeng, hahahahaha….

  • Asruri Syam WP-92.099 says:

    Pagi alll

    @ Mas Odie….. gimana kabar jakarta setelah demo 9/12

    @ Mas Herdo …. Vertical tetap lancar kan?

    @ Mas Haris …. Met Ngamen semoga cepet nglumpuk akeh….

    @ Mas Him ….. pa kabarkhoirohnya?

    @ All Weepers Sukses selalu

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat sore smuanya..moga kabarnya baik slalu..
    gimana nyum proyek akhir tahunx..moga ake tanggapan yo…
    U/dulur2 kuabeh…odheng,Wowo,Pedeth,Onal,
    Dodo,keceng,herdo,engkon
    PWPx,,Vivin,herla,nila,Anas Dll,,ayo rek gabung..poo..rek ce rame…oh iya sigajah lampung ko gak tau gabung ya..jangan2 gajahnya hamil lagi tuh..ha..ha..

  • Odie WP-94.127 says:

    @ all :
    Met beraktifitas…. moga selangkah lebih maju…

    @ Kapten Haris O’neal :
    Siap kapten..!!! mugo2 sawerane nglumpuk wuuuakeeh….

    @ Bgoes Herdo Vertic. :
    petak 17 wis rampung di paculi tho… wancine cangkruk di gardu….
    bener omongmu do…. dodo ternyata kangen puuooll karo jemblem baturaden…

    @ Mr Sejuta Resolusi :
    Batavia setelah demo 09/12 tetep aman terkendali mas….. soale penjagaane super ketat…

  • bengkonk says:

    ALL Wp Selamat dan sukses Diklatsar 24 wigapala meskipun cuma telung jodo ngko nek dirawat kan manak akeh.

    @Herdo : Piye sidone nang ndi Songgoriti opo ranupane , Sempakmu sing kari nok ranupane wis dinggo nunung sing edan nok pondok kae dho

    @Onal : udan2 ojok ngamen terus ngko masuk angin , ojo lali kopine mbah jenggot diunjuk cek gak kademen

    @ Ogie & him : kangen pingin nyanyi lagu lestarine bumerang , ayo orkes pelangine dimainke

    @P’Dhet : lek packing ojo suwe suwe ngko ketinggalan pesawat (227)

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi All Wepers@…ooo.. aku rindu..uu katakan padanya aku rindu..oh..burung…
    nyanyikanlah..katakan padanya aku rindu..itulah sepenggal bait lagux Alm. Farid Harja…rasanya terngiang di telinga sekitar 19 thn yg lalu pada saat Diklatsar WP ke-6 tahun 1990…dipagi hari dipinggir ranu Regulo saat dibangunkan istruktur senam..bang Agung Jemblung…itulah kenangan terindah yg tak kan pernah terlupakan..buat saudaraku smuanya WP 90..untuk itu marilah dulurku smuanya..kita jalin slalu tali silaturahmi…sampai anak cucu…sukses slalu n’Bravo Wigapala..@

  • noel says:

    SLAMAT pagi setengah siang smua………………………..

    ooohhh….indahnya hari ini,jumat yang berseri!

    yukkkk pulang,bentar lagi udah mau jumatan!!!

  • noel says:

    desember on malang…………………

    hoooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…………………….

  • noel wp-94.119 says:

    die…die… nandi sandalku die…….

    jikakakakakaaa…………..

  • bagus vertical says:

    wieee…ono warga baruuuu… met gabung di gardu noel, warunge dibukak, ditoto sendok cangkire…peteng remeng2…nyamek2 wedang rondenee…sentir lengo potro…seng dipikir kok yo ndang muliho….hahaha…muleh weess….

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.siang jelang sore…smuanya…
    u/ade’ Noel..gimana kabarnya ne..ko lama gak muncul..untuk gerombolannya..dijak dong biar seru…ya..moso mas2x aja yg rame disini se…
    u/herdo..celuu n mas Pedhet mu do…ojo tungkrem ae…jarene dodo dah balik dari Amrik ya..do//.

  • Odie WP-94.127 says:

    @ aLL :
    Semangat baru………..

    @ Pakde bengkonk :
    kyaknye perlu 2 tempat… 1.ranupane u/ yg resmi (seluruh lapisan masyarakat WP), 2. Khusus u/ pendekar2 anak buah mbah jenggot… wkwkwk…
    yen kampese ono sak’e brarti bener mas…. iku herdo punye….
    kayaknye… “anoman obong karo dinda bestari” lebih mengena iku mas….he..he..

    @ Kapten Haries O’neal :
    kapten….tanggapan rame…saweran wuakeh… di jaga swarane… jo nganti ilang.. njamu kapten…. puniko sampun pun siapaken kalih kangmas Herdo…

    @ Bagoes Vertic. :
    wah tuch lagu ‘orkes pelangi’ punye….. jaman semono…

    @ Mas Pedet/Eka H./Bardo Sanjaya/Napoleon :
    gandeng tiket’e isih larang….. wis numpak “gethek” wae mas….. yen ora nyilih “Prahu Ban karet sejarah WP”….HE..HE… ( isih opo wis dadi kyai (museum) kae yo….)

    @ Noel :
    bravo Noel…. sugeng rawuh…sugeng pepanggihan wonten ing gardu ….
    Sandalku…..nangdie….he..he..
    Noel..kowe mbiyen anyaran mlebu wp wedi karo bang Iroel… opo sak iki isih wedi?? he..he..
    Noel… desember malang ruaame…. para pendekar2 pada turun gunung…. u/ mengadu kesaktian…
    ayooo noel… dulur kite angk’94 di celuk kabeh… ben rame gardune… ibu2 pkk sing ikut arisan panci kan akeh…. celuk kabeh…
    mbiyen mowe pradiklat dr wendit kan disuruh lari…. kowe lari opo melu rombongan numpak bemo….wkwkwk…

  • peded says:

    @odie: die..iki jek packing ngatur dino gae pamitan juraganku..cekno kaget hahaha..
    @him: ayo thn baruan nang mlg tak enteni ..iki kate reuni disiki nang songgoriti..nyewo penari tp ga oleh demok..hahaha..panitiane onal ama herdo..
    @herdo: wani ra thn bran nang mlg ojo tungkrem thok…
    @benkonk: iyo konk jek packing..wong barang mek sak kresk ae kate suwe2 packinge…hahaqha..entenono tgl 30 wesw nang mlg

  • den mas itok says:

    Assalamu’alaikum Wr Wb
    Good Pagi Selamat Morning,
    Pagi-Pagi kok masih Njengking,

    Olah Raga Dulu, Biar Sehat Slalu..
    Lari ditempat tidur,
    Sit Up ditempat tidur,
    Push Up ditempat tidur,
    Scott Jump ditempat tidur,
    ne.. ne.. ne.. ne.. ditempat tidur.
    Membakar Lemak dan Kalori yang mulai numpuk pada lokasi tertentu.. (perut njembloenk)

    ma’af br on, se-mg kejar tayang laporan,
    @ibra+onal :
    ~ Awak sehat, Alhamdulillah
    ~ Salam jg tuk kel. kalian semua.

    @ranupane :
    banyak kenangannya emang. .
    ankt’90 pas diklat awak nyusul dw nggandol jeep + uklam 1/2 lap “sepurane yo waktu iku topine lopot. .” ~ pengeran sing bales.
    ewus gak rono, yak opo khabare wak Tomari, Glemboh mek bojone (Oshin) ?
    Awak mbayangno..
    Opo iso yo ranupane digw koyok songgoriti..
    Akeh Villa2 .. (sing duwe arek wp)
    onok agen travel ranupane-juanda.. (arek wp jg)
    onok outbond.. spt WTC.. (arek wp jg)
    onok warnet.. (arek wp jg)
    Kampus Widya Gama nek iso pindah rono.
    Nek gak iso kene2 ae sing gw sekolahan dw..

    @all :
    2010~25th Wigapala,
    selain kumpul bareng… semangat dah muncul, schedule kok durung jelas yo ?
    Awak urun rembug, bilakah bisa kita Mbangun sesuatu Bangunan untuk bisa mereflexikan eksistensi WPer’s di Kota Malang .. atau di Ranupane ? (mulai serius nih)
    Untuk menunjukkan hasil godokan kawah Wigapala yg telah menjadikan kt Sudah Jadi Orang dan berkembang biak, kalau dulunya Orang Hutan yang sering bekraok-an + pipis sembarangan.
    “man jadda wa jada”

    sing ketiban sampur jd SC, ayo semangat ..
    ono kendala opo ora ? dana ??

    @odie :
    HPne Tiar sing on ? ono rencana mg4 mluncur ke banjar.

    @pedhet :
    akhir tahun iki awak yo insya Allah ndarat nang malang

    Wassalamu’alaikum

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.All@Wepers..mat pagi..moga segar waras…
    setelah berolah raga ba’da subuh tadi…
    U/mas itok..sukses ya mas..moga kita bisa ketemu pada saat reuni perak…sampean gak kontak karo mas ari bayasi dkk yg lain mas..di jak ngumpul de kene mas..ce rame…
    U/Pedhet..pecking barang ko gak mari2 se…wong barang 1 org aja ko repo…kecuali barang isteri,anak itu baru repot…pecking e gak mari2…ha..ha..ha…kita do’akan terus cuman awakmu gak serius berusaha ya..pa’po ae dhet..hhe..he..he…iyi gak nal,hedo.bengkong…payah….

  • peded says:

    @ mas itok: ayo mas thn baruan nang mlg reuni cilik2 disiki gae persiapan ceret perak hehehe..wes 5 thn lbh ga eruh ranupane…
    @him: sing dipacking iku dudu barange tp semangate kate muleh iki lo hahaha..mau ngeladeni tantanganya herdo ama onal di songgoriti..ayo kl berani ikut hahaha…

  • Budi 95.143 says:

    mowning Indoesia…
    sugeng enjang mas itoknbang him…
    saluuut….yah mene wiss tumandang gawe…(oya..qta selisih waktu utas jam yo..)
    mas ped….jok suwe2 wis akeh singngantri lho….tinggal menguatkan hatinya..sambat karo amonge dewe,njejak bumi ping telu,mabur prung…pasti wis tekan malang neh…(hehehe..iki jarene mbah herdo lho…)oyi ra mas

  • Odie WP-94.127 says:

    @ All:
    Semangat Baru……….

    @ Mas Itox :
    Puniko nomeripun Tiar Mas menawi dereng Gantos: 0815 21542431

    @ Pakde Pedhet :
    Oyi Pakde…. Semangat Baru…

  • Purwin D says:

    rame22…..podo metu kabeh…..jok lali ngasah pedange dewe22 been tok cer lan ngisin22 ni

    @ all…piss

  • Odie WP-94.127 says:

    @ aLL :
    Semangat Baru…..

    @ Mr. Sejuta Rsolusi/oM Nyum / Penjaga gawang blog :
    Met Ultah Mr…. Moga panjang umur, gampang rejeki & slalu diberi kesehatan…. Amin..
    Acara selametane di gelar di Gardu Wae…. Bagoes “vertic.” herdo siap dadi koordinatore..

    @ PH
    Ayooo…cerete ndang di isi…di panasi..bebas… penting berisi….yen iso sing berjudul jamu… ” Jamu Temu Kangen”….

  • den mas itok says:

    Assalamu’alaikum Wr Wb
    Good Malam Selamat Evening
    Malam-Malam ojo do Njengking,

    @Asr~Nyum;
    Met Ultah.. Moga Panjang Umur (Umur Yg Barokah), Murah Rizqi (Rizqi Yg Halal), Sehat Slalu

    @Odie;
    Tiar ora connect dah 2 no Hp,
    nek Motak (Agustini D. Amizona) no Hp ?

    @Pedhet (anak-e sapi tanpa i);
    Atur wae jadwale, tp nek pas dugder malem tgl 31, awak gak iso, wis duwe jadwal, sepurane.

    @Ibra (ora idul tp alor);
    ari bayas br bs tembus tp msh mobile nang madiun (halo putus-putus, siapa nih.. nanti aja ya aku masih dlm perjalanan) he.. he.. tak sms ae wis , mg yg lain jg bs tembus.

    @All;
    Met Malam Mg-an.. tetap semangat.
    maju terus nang mburi onok wedus.
    arek wp jarang adus ambune lebus.

    Wassalamu’alaikum Wr Wb

  • den mas itok says:

    Assalamu’alaikum Wr Wb
    Good Pagi, Selamat Morning
    Rizqi Pagi slalu mbuat kita Eling

    @Pa’ Wo;
    Pun Kundur saking Tanah Suci ?
    Mugi-Mugi Gusti Allah SWT ngijabahi
    Haji Mabrur niku kang Pasti
    Maringi Adi Peni Kagem sanak sodari
    Nulari sedoyo supados Ngikuti

    @All;
    Met Hari Mingguan
    Hari Baik Bagi Keluarga tuk saling mengisi,
    komunikasi, silaturahmi dan bagi rizqi.

    Wassalamu’alaikum Wr Wb

  • bagus vertical says:

    @nyum; selamat ulang tahon bos gardu wp mr nyum!! semoga smakin lebih bahagia!! @pakwo: selamat datang di indonesia pak haji, semoga semakin saleh dalam hidup! nakalnya jangan diulangi lagi lho…bengkong dan onal memang biadap kok, lupakan masa lalu yg kelam pak wo, songsong masa depan..jangan pintu lg yg disongsong…hahaha piss pakwo…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    ha..ha..he..he..ha…juangkrik..arek2…ce eling ae…yo..kudu ngguyu dewe aku…do..herdo…..ce pancet ae…
    u/pak H.Tri Jarwo ST..moga menjadi haji Mabrur…moga doanya Pak H.3g..dikabulkan Allah SWT..moga kita..juga bisa pergi menunaikannya…
    u/mas itok minta no HP mas bayas..mas.ta enteni.

  • Bengkonk says:

    met malem semua

    @nyum : Selamat panjang umur smoga enteng rejeki & enteng jodoh kopi & jajane dibukak nok gardu karo ngrungoke kentrungane odi

    @ pak wok : Selamat pulang kerumah setelah sebulan menyempurnakan ibadahnya smoga menjadi haji yang mabrur……..Amin

    @ Herdo : sing biadab duduk aku do tapi lawang jeding markas candi badut ……karo sawah mburi wong ngerti ono wong mabuk liwat kok dalane dilunyoni……..jadilah mak byuuuuuur

    @Den mas itok : gimana kabar suwe ra ketemu…salam untuk keluarga di pandaan

    @ budhi : bud nyilih bas betot nang asma gawe gitaran nang gardu cek rame

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    All@ WPers..,..As.mat pagi..good morning…
    kembali lagi beraktivitas…sukses slalu n’ mat berkarya…

  • noel wp-94.119 says:

    assalamualaikum…………………….

    all weppers: waduhhh…….rekkkk
    saiki mas-masku wis pinter arisan, la yok’opo sing koment nang kene kok sing kanal2 tok heheeeee……………….

    to odie: hahaa….. sing mesti aku yo numpak bemo nu…. jo sampek aku melu lari….
    aku rencana yo kate nang ngalam,sampe jumpa dingalam yaaa….

    mas herdo,bang him,mas itok, mas haris,mas nyum,mas bengkong,budie,mas agung, mas peded : AI LOP YU PULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • noel wp-94.119 says:

    VIVA WIGAPALA…………………..

  • Odie WP-94.127 says:

    @ All :
    Semangat baru………..

    @ Pendekar2 ‘Songgoriti Arena’ :
    piye persiapane….. kiro2 wis siap tempur po durung….

    @ NoeL :
    bener noel… skr sing arisan nganal2 kabeh… mbiyen cewek2 arisan panci…skr sing nganal2 arisan(“)…..

  • bagus vertical says:

    arisan pacuuul die..!! ben nganal2le sregep nek kong macuuli sawahe dewe2.. hehe cuman peded karo dodo wae, seng jek nyewo.. ded nek due pacul mbok ojo diasaah thok wae! menko gripis… sawahe songgoriti atos2 lho…jo sampek pothel!!

  • asrurisyam says:

    @ ALL Wepeers
    Makasih untuk semua sahabat dan saudara atas doa untuk diri ini…… moga umur ini barokah dan dapat hidayah dari Alloh……

    15 Desember …..

    MARET sebentar lagi…. yok opo cerete.

    terakhir kita beberapa ALB bertemu di Lembah Dieng… setelah itu….. OH…. ah…. ih….. sepi lagi……

  • den mas itok says:

    Assalamu’alaikum Wr Wb
    Good Pagi, Selamat Morning
    Mendung Pagi-Pagi, Tapi Hati Tetap Bening

    @40th Soe Hok Gie
    Wafat 16 Des 1969 di G. Semeru
    Semoga Arwahnya diterima disisiNya.

    @Bengkonk,
    Awak+Kel. Tahes, moga jg ente sak kel.

    @All,
    Semangat, walau sering mendung..

    Wassalamu’alaikum Wr WB

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…moga kesejukan pagi ini menambah gairah kita tuk..berkarya…
    U/Ade’ Noel..diajak dong teman2 cs yg lain gabung juga…biar + ruame……
    All@ Wpers… sukses slalu…n’ jaga silaturahim…

  • noel wp-94.119 says:

    bang him : maunya seh ngajak trio kwek-kwek manggung lagi, tapi kok pada ngabur entah kemana……………….

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    ha,,..ha…,,.,Motaq,susan,Lucky,yuni,ook..dll pada kemana ya…smuanya..wes munaroh kabeh yo..he..he….maksudnya menikah…gitu…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ All :
    ruuuaaaaarrrrrr biasa…. semgat baru….!!

    @ NoeL :
    trio kwek2 kan dulu, masih kecil… sekarang dah gede yo jd ‘trio macan’….
    yen masalah manggung gampang Noel… Maret pasti ada job… tuch di ceret perak…

    sukses u/ semua….. terutama para pendekar2 “songgoriti Arena”… ayooooo…. tunjukkan…. pacule sopo sing paling kuat…

  • andhie WP-91 says:

    Malem smuax…
    maaf baru muncul lagi.. sampe lupa neh sama blog WP hehehehe

  • bagus vertical says:

    peded wes boyongan…siap tarung! tak musuhke onal wae die…podo tueke,podo ngerese,podo ngeyele.podo ngawure…ben jroot2an dewe!! haha..koe gaksah melu2 die,cukup ngubengke gelas wae lan ngencrung gitare… aku tak dadi penonton wae…tak nyothing!!

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi All Wpers…nah gitu dong ndi’..biar lama2 baru muncul…yg penting kan nyambangix iya gak..daripada yg lain ora tau nongol…ya kta maklum lah masing2 punya kesibukan dan aktivitas…tapi yo mbok’ ya absen dikit gitu loh..biar kita tau kalo masih hidup..ha..ha..guyon rekk”’pokokx sukses slalu buar Vokal Wp dan ade2 PWP serta PH WP..ayo diaktifkan lagi..udah semakin dekat ne..

  • Odie WP-94.127 says:

    aLL :
    semangat Baru………ayooooo

    @ Bagoes Herdo Vertic.
    wkwkwkwkkwkkk…iso ae my pren ini….
    gandeng paling enom, aku ra sah melu wae… trimo “ngaturaken unjuk’an kemawon”…
    rekaman shooting-an mu mengko di puter ning ceret perak….wis bakal ruame… seru…tegang… opo malah podo melet2 kabeh, ndelok pertarungan pendekar2 songgoriti arena…..jhaa.ha..ha..ha.. .. piss dulur…

    @ Pakde Pedet…
    ayoo…… boyongane rasah akeh2…. cukup ‘pacule’ wae sing kudu landep….

    @ kapten Haris Oneal :
    Kapten…. panjengan sampun persiapan punopo dereng…. ayoo…gamane ndang di siapne…

    @ pakde bengkong :
    panjenegan arep dadi panitia opo peserta…..
    yen panitia, sing ngubengke gelas wis ono, sing nyoting wis ono, opo njenengan wasite wae…..ha..ha..ha..

    @ pakde andie :
    sugeng rawuh…matursembah nuwun sampun purun mampir wonten ing gardu cangkruk…
    bade nderek lomba punopo….. pendaftaran tasih bukak… saget ngubungi sdr Oneal, bengkong, herdo…he..he…

    @ pak De wo :
    sugeng rawuh….

    ” Ret Ceret….ceret ingkang sampun dados warni “perak”….. mumpung tasih pun paringi umur…mumpung tasih pun paringi kesehatan…. mumpung tasih pun paringi wekdhal…. mumpung tasih pun paringi kesempatan….insya Alloh…
    sumonggo…. pun sengkuyung… pun gruduk rame2…. ceret perak kedah pun isi…. isi ingkang ndamel kito sedoyo tansah sehat…. tansah guyub, rukun lan manunggal… “jamu kangen…. sumonggo…..
    (mbuh podo mudeng opo ora…ha..ha..)

  • Purwin D says:

    mumpung udan deres…ayo diiseni cerete….lan di kumbah ben ra karaten….

    ALL wp : slamet tau baru hijriah…. smoga kedepan lebih baek l;agi

  • den mas itok says:

    Assalamu’alaikum Wr Wb
    Good Malam Selamat Evening
    Malam Yang Terang, Pikiran Jadi Benderang

    @ All,
    “Selamat Tahun Baru, 1 Muharam 1431 H”
    Semoga dapat Umur Panjang, Sehat Slalu,
    Rizqi yang Halal dan Barokah. Keluarga yg Bahagia Mawadah Marohmah, Amin.

    Ketemu Saudara, Sahabat, Teman yang tentunya
    akan selalu mengingatkan akan Kebaikan. Amin

    Yang Sedang Menuntut Ilmu supaya diberi kemudahan dalam menuntut dan mengamalkan Ilmunya, Yang Belum dpt Jodoh segera mendapatkan Jodohnya. Yang Sdh Berkeluarga belum dapat Momongan segera mendapatkan Momongan. Yang Sudah Punya Momongan / Anak semoga menjadi Anak Yang Sholeh / Sholihah. Amin

    Semoga Tali Silaturahim antan WP’er Selalu Terjaga. Amin
    Wassalamu’alaikum Wr Wb

  • dhodok wp-92.094 says:

    selamat malam sedulur semua…selamat berjumpa lagi di gardu cangkruk sambil menikmati kopi pak rin…

    @mas kaka pedet gimana packingnya, kapan budal mudik ke koordinat 00?

    @herdo piye gus keadaan tarmuji, sek rame po ra?.. suroan ngumbah gaman neng gudo to??

    @benk ojo keluyuran wae rek…

    buat sedulur semua monggo bareng2 kita sukseskan ceret perak reuni gede2an, dadi ajang kangen2an, nostalgia,guyon2, gojlok2an koyo biyen maneh…

  • bagus vertical says:

    nggowo bojo asli gak oleh! nek gondolan boleeeh….!! iku ngono pesenane pakde onald lho… hehe dlopo2!!

  • harris_ONAL 90.076 says:

    Do..herdo, kera-e kadit meleg dikawab nang alas. meleg-e nang ramak wae, jiahahahaha. piye yen nongkrong nang medion maneh? trus ngopi2 mbah jenggot nang king-on, mari ngono survei carefour girls sing nang ngarep hamurmu? muantaab thooo?…

    Odie ; Di, iki isone inguk2 gerdu pas parak isuk, karo ngecong seger2an soko ceret….

  • Odie WP-94.127 says:

    @ aLL :
    tahun baru….Semangat Baru….

    @ pakde pedet :
    posisi dimana iki…. wis di pesawat, opo di kapal, opo di bis, opo prahu, opo malah packingnye blm kelar…. cepet pakde…. peserta dah pada menuju TKP….’songgoriti Arena’…

    @ Kapten Haries Oneal :
    matursembahnuwun kapten….senadyan sibuk tasih nyisihaken wekdal mampir wonten ing Gardu.. kondisi di jogo kapten… hari ‘H’ dah dekat…

    @ Bagoes Herdo Vertic.
    do… yen iso nggowo gandulan loro…. siji nggo pancingan mas pedet….

    @ dodok :
    kedatangamu wis di tunggu di songgoriti Arena..

    @ Pakde Bengkong :
    pripun persiapan…. 55….

  • bagus vertical says:

    hayoo ketua pelaksana..ndang ditentoke tanggale!! ben humase odie jelas nek nginfoke rekan2! ojo lali die bodo diundang konco2seng clelekan nang fb!! hayo dirameke….botole!!

  • Ndoro Andhie WP - 91 says:

    Semangat Malam Pren…

    piye iki opo wes turu kabeh sore2 ngene… opo lagi macul..????…
    ngomong2 Ceret’e wes diputerno durung.. iki wes ngelak kok durung dimulai2.. ngenteni opo maneh.. waktune wes cedak kie…

  • Asruri Syam WP-92.099 says:

    Semoga hari ini menjadi hari yang menyenangkan

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya dulur WP..slamat tahun baru Hijriah 1431 H moga..kita smua menjadikan thn kemarin sebagai modal tuk melangkah yg lebih baik dan lebih dari thn ini…..
    All@ WP…sukses tuk smuanya slamat bekerja dan berkarya…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat sore smuanya dulur WP..slamat tahun baru Hijriah 1431 H moga..kita smua menjadikan thn kemarin sebagai modal tuk melangkah yg lebih baik di thn ini…….
    u/ruri/nyum..ko gak ada foto2x lagi se..kalo bisa ditampilin..foto2 tg dulu…biar lucu..he..he..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    U/Onal,Herdo,Dodo’,Bengkong,..dkk,..nanti..
    buatlah kejutan utk Pedhet ambe Wowok’..
    golekno koiroh..sing jerro…opo arep gak yo…jangan-jangan..si kecil..gak iso..he..he…he…ha..ha..ha..

  • Odie WP-94.127 says:

    @ aLL :
    Semangat baru….

    @ pendekar2 ‘songgoriti Arena’:
    Hari ” H ” wis cedak, ndang disiapake kondisi jasmani & Rohani… perbanyak minum jamu…vitamin…. jolali obat ‘greng’…..

    met sore….. moga hr ini selangkah lebih baik…

  • Ndoro Andhie WP-91 says:

    Malam Wepers….

    Absen dl aaah… kemana smua neh..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…segar bugar tuk memulai aktivitasa hari ini moga sukses slalu……

  • noel wp-94.119 says:

    ass.wr/wb………..

    selamat pagi semuanya……………..

    slamat buat ibu-ibu…..

    semangat…..semangat…….semangat………….

    the best for bang him ; anda memang paling jempol…………yang sering hadir dan paling pagi.
    wak haji ini memang top markotop.

  • noel wp-94.119 says:

    kira2 kak ferry “pey” masih hidup ato sudah mati yaaa?????

    pisssss kak!!!!

  • Bengkonk says:

    Selamat siang WEPEER selamat beraktifitas

    numpang lewat smuanya lagi packing mo ke malang via jogja solo madiun jombang songgoriti malang

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ All,

    Met siang menjelang sore & met sore di wilayah timur Indonesia Raya.
    Salam sejahtera buat smua.

  • Odie WP-94.127 says:

    @ sing menjelang sore….
    semangat baru…. ayooooo…..

    @ Noel :
    selamat jg noel….
    si ferry ‘pay’ lg susur gua…. jd ga ada inyal u/ kabar2, apalagi komputer… dia cuma bawa ‘HT’… coba kalau blog ini bs terima suara ‘HT’… wah….. ha..ha..ha..

    @ pakde bengkong :
    sajak’ipun sampun siap ngadepi lomba puniko….he..he..he… bravo pakde… tunjukkan ke’bengkonganmu’….loh…. kedigdayaan maksudnye….

    @ -Herdo :
    -Kapten haries Oneal :
    -Dodo :
    -Pdet pala / napoleon :
    ” kapan merapat ke songgoriti Arena “….. pakde bengkong ternyata lebih siap….
    ojo lali…. pacule di siapne tenanan….. yen perlu dijamasi…. ketok’e “sawahe gembur iki”….

  • dhodok wp92.094 says:

    selamat sore,sugeng sonten, sugeng pepanggihan malih wonten gardu cangkruk kanthi disambi ngubengaken ceretipun….

    @odie :piye le…?? sebagai seksi humas songgoriti cup kiro2 psertane wis do siap2 rung..???

    @Pedet : piye kang seh packing to..??? sajake kok suwe temen seh, ngawab nganalan to…???

    @herdo : kapan budal nang malang..?? aku meh bareng wedi nek dituduh KKN..

    @bengk : kiro@ kang bardo singitan gak yo…???

    @onal : ngawab kodew sing heka jess, sedulur tedep cekne gak karo tante/tangan tengen terus…

    siaaaaaaapppp….gubraaaaaakkkk…..

  • Odie WP-94.127 says:

    @ dodo amrik. :
    peserta songgoriti cup lg podo persiapan do… mrk berusaha u/ menyembunyikan kesaktian masing2….
    * sing genah siap kuwi jls kangmas bengkong, soale panjenengane sampun siap wonten ing tlatah malang…,
    * selanjutkan…. pakde bardo sanjaya… dia sudah siap… tp packing nya lama, mbuh sing digowo opo…., tenang…skr kiro2 wis antri tiket kok… mungkin tiket prahu karet….
    * berikutnye Herdo Bagoes Vertic… manusia berdarah panas…. berani menerima tantangan… opo wae…. angger ora karo “tante” wae…. & siap membuktikan bahwa dia tangguh setangguh tatonya yg bergambar ” cicak vs buaya” ….

    * terus Kapten Haries Oneal :
    Sebagai seorang kapten, slalu siap menggiring anak buahnya…. & siap terjun di palagan songgoriti….

    Peserta tambahan :
    Gatot restiadi & Bang Iroel Dukun….. yg cool tp medeni…..he..he… piss brothers.
    kabeh peserta wis podo siap menang & kalah….
    acara upacara penutupane….konser orkes pelangi…, dilanjut ibare pakde pedet….

    @ Bagoes Herdo Vertic:
    Do…. kedatanganmu wis ditunggu….. peserta wis mulai berdatangan… sido nyoting ora kowe…

    @ Pakde bengkong :
    yen mebur landinge ning songgoriti loh… ora ono liyo….

    @ pdet pala :
    pakde…. yen kesewen ngatri tiket, ngomongo…. aku mase Odie ngono….ha.ha..ha..

    @ Kapten Harie Oneal :
    kapten…. anak buah sampun nenggo puniko….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    sugeng dalu weepeers.
    lha iki aku wis sampek mengkeret nang tretes. wis rongminggu ngadem nang kene. pemanasan gae nang songgoriti, hahahahaha.
    piye Die (odie) pasukan gerdu?
    Noel, ayo ndang dicongne ceret-e. brahim karo herdo wis ngelak kuwi lho…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    A.mat pagi smuanya..nal..nal..ha…ha..kayak zaman dulu aja ya…koyo ce tas wingi nane lho padahal…tak terasa udah…9 tahun yg lalu… ..moga…sukses yo…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ All:
    pagi cerah…semangat baru…..ayooooo

    @ Kapten Haries Oneal :
    gardu wis tambah semarak kapten… dodo sing lg topo yo wiz ma’ pethungul…., pakde andi sing bingung nggolek’i alamat gardu yo wis nemu…. pakde bengkong yo wis mabur ning songgoriti…
    kangmas pedet lg desek2kan ngantri tiket… dadi ra sempat ‘pencet2 keyboard..
    bagong herdo lg ‘pit-pitan’ ning petak 17, ning sedelo meneh wiz merapat…
    Noel wakil dr ‘ibu2 pkk wp’ wiz ngethok meneh…
    si bolang ( bocah ilang / mas agung keceng ) wiz bali meneh ning hatbitat…he..he.. piss mas keceng…
    kita angkat topi buat Mr fANDY mARLRY yg rajin ‘ngoprak-ngoprak’ dulur2 wp ben podo cangkruk’an ning gardu….
    intine tambah semarak…tambah rame…tambah berwarna…tambah guyub…tambah rukun.. Laporan selesai kapten….

    Monggo poro sedulur…. ceret perak pun ubengaken wonten ing FB… kathah sederek wp ingkang wonten fb, dereng sumerep acara ceret lan posisi gardu ….. sumonggo…….

    sugeng ngayahi tugas……….

  • herla - 90.058 says:

    BERITA DUKA :
    Innalillahi Wainnaillahirojiun…
    Telah berpulang Rahmatullah Ayah tercinta dari saudara kita Mas Ndok ( Handoyo-PWP) hari ini Rabu, 23 Desember pk 05.00
    Semoga amal ibadahnay diterima disisi Allah SWT. Dan krluarga yang ditinggalkan diberi kekuatan iman… Amin…

  • den mas itok says:

    Innalillahi Wa inna ilaihi roji’un
    Kami Arif Sasmito sekeluarga turut belasungkawa,
    Semoga amal ibadah beliau diterima disisi Allah SWT, dan Mas Handoyo Sapto Adi dan Keluarga yang ditinggalkan diberi ketabahan dan kekuatan iman..
    Amin.

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    TURUT DUKA :
    Innalillahi Wainnaillahirojiun…
    Telah berpulang Rahmatullah Ayah tercinta dari saudara kita Mas Ndok ( Handoyo-PWP-85) hari ini Rabu, 23 Desember pk 05.00
    Semoga amal ibadahx diterima disisi Allah SWT. Dan keluarga yang ditinggalkan diberi kekuatan dan ketabahan dalam cobaan ini… Amin…

  • Odie WP-94.127 says:

    kami Odie sekeluarga turut berbelasungkawa atas meninggalnya ayahanda Mas Ndok….
    Semoga semua amal ibadahnya diterima Alloh SWT, & semoga Keluarga yg ditinggalkan diberi ketabahan…amin….

  • Asruri Syam WP-92.099 says:

    IKUT BERDUKA
    KAmi Ruri dan keluarga di Jombang turut berduka atas meninggalnya Ayah MAs Handoyo “Ndok” semoga mendapat ridlo dan selamat dari Alloh SWT. Amin

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    Tes…

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    Tes maning,
    sori motore mogok……

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    opo o ceng,.. tas-tes ae..he..he..he..motore sing ndi sing mogok..ha..ha..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat sore..smuanya..adakah teman kita yg di Pontianak ..kalo ada tlg.. siapa namax tlg juga ama no HP..trims..sebelumnya

  • lucky says:

    ternyata ohg ternyata…mampir dimari ahg…

    @Noel : pey yg ada makin berjaya noel..kmrn lebaran jadi supir ku di lampung wekzzz(sstttt tingak tinguk mg2 pey gk nongol..)

    @Odie, mas onal, bang hirdo, bang im…kubaca dr sekian byk obrolan mengingatkanku akan kisah PAMBERS bersodara hihiiiii..alamakjah ..dr mulai tante, gardu, manuk, bca, kwali ampe pentol dibawa2..wakakkakkk..suek dehhh lanjutkan perjuangan euiiiiii

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    Kami Agung Waluyo sekeluarga turut berbela sungkawa ya mas ndo’, smoga diberi ketabahan iman. Amin.

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ Him
    Kan si Toto ada disana him…

  • lucky says:

    Lucky n keluarga mengucapkan
    Innalillahi wainnailaihi roji’un…

    allahumma rabbi hadzihil arwaahil faaniyaah wal ajsaadil baaliyah wal izhaamin nakhiratil latii kharajat minaddunyaa wa hiya bika mu’minah adkhil alaihim rawhan minka wa salaaman minnii

    semoga arwah ayah mas Ndok diterima allah dan dimasukkan dalam golongan yang mendapatkan rahmatNya dan keluarga yg ditinggalkan mendapatkan keikhlasan dan kekuatan..amiin

  • Odie WP-94.127 says:

    @ all :
    met sore…. met libur puanjaaaaangg….

    @ peserta turnamen / pendekar fila songgoriti :
    selamat berjuang…. tunjukkan pacul kalian… siapa yg paling sakti…. dan siap2 BANGKRUT…. wkwkwk…. ( lah nbayari sak kabehe + di sabet sendal….)
    Gambatte Ne…. selamat berjuang….

    @ lucky :
    arisan panci kudu di gelar maneh…. yen perlu ubengne ceret perak’e …. ben ra podo ngelak….

    @ Kapten Haries Oneal :
    sementara Aye undur diri dl kapten…. arep tilik omah dhisik….

    @ pakde bengkong, mas pdet pala, dodo, herdo, Oneal dll…
    sepindah malih Gambatte ne… met berjuang… mengko bar turnamen songgoriti cup, ojo podo bubar disek, acara sak lajengipun…. menikahkan kangmas “eka bardo sanjaya Hariyadi”…. dng menghadirkan ‘orkes pelangi wp”… pimpinan raden gatot restiadi, dg produser tumenggung budi bengkong…..

    SELAMAT TAHUN BARU 2010….
    TAHUN BARU….BUKA SEMANGAT BARU…
    AYOOO………….
    MUGO2 TAHUN BARU KALUARGO AGENG WP TANSAH SANSOYO GUYUB LAN RUKUN…. AMIN..
    SAYOUNARA……

  • Purwin D says:

    PARA KADANG WP sedoyo slamat berlibur lan berkahir pekan ……….smoga tambah sehat dan smangat slalu …pisisisi

  • Agung W *(WP90-067)# says:

    @ Odie,

    Jo’ lali ole-2 e teko mudik yo….
    ‘n met taon baru 2010 at all……

  • bagus vertical says:

    @kong: tugasmu jd pioner songgority gimana? mohon dilapangkan jalanya, tuk striptisnya biar ntar dodo yg nyeleksi…jangan lupa yg mooontoooongg… @nal: jo ngadem wae..wayahe ngoboong jantuung lan ngobong keris!! @die: sekali2 nyicipi duren tuyul…hehe wuuuangiii…takok”o onal nek gak percoyo @ded: waaah kaapan ndaratee…ksuuween!! @lucky: eeeee….nongoool……wasite koe wae luck!! hahaha…. @al wp: like this…………………

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…
    u/keceng…Dodon kan di kapuas..no juga udah gak aktif lagi..kalo da no barux Edwin Dodon Toto..tlg kirimin ya.
    U/Dodo dulur yg dari Amri…pie kabare…janur kuning e ndang dikibar do..ojo melu2 mas Eka hariiyadi tu…he..he..he
    U/Lucky…n’ Noel…ayo di jak koncone sing liane..lho…
    U/Pan Ceret Perak yaopo iki…sido po ora se…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    ikut berbela sungkawa, atas meninggalnya Bp. Tjip, ortu dari mas handoyo “Ndok” (PWP). smoga almarhum mendapat tempat yg sebaik-baiknya, amien.

  • Humas Wigapala says:

    turut berduka cita atas meninggalnya ayahanda dari mas handoyo (ndog) 1985 pada usia yang ke 82. semoga keluarga diberikan ketabahan dan kekuatan dalam menghadapi masalah ini dan smoga juga amal perbuatan almarhum selama hidup di dunia diterima eleh Allah SWT. amin

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…

  • lucky says:

    have nice weken lah jrengggg…mo nyang nyemplung waduk, mo nyang jjr , mo nyang leyeh2 plus kipet kipet body smabil nyruput nyang bisa disruput, mo nyang nyuci, nggosok ( nggosok akik, nggosok baju, nggosok awak, nggosok gosip hehe) nyang pasti…keep smiling always and nyukkk gardu ne diramek ake..pisssssssssss

  • edi says:

    sugeng siang…
    Salam Rimba..PISS..

  • den mas itok says:

    Ass. Wr. Wb.
    Good Malam Selamat Evening
    Malam yang panjang, ingat si jenjang,
    Pikiran melayang-layang,
    25th Wigapala segera menjelang,
    Pengen ketemuan teman teman tersayang,
    ng.. ng.. ng..

    Selamat Libur Panjang.

  • harris_ONAL 90.076 says:

    selamat berjibaku dgn tugas-tugas akir taon.
    selamat beraktifitas untuk semuanya.
    smangaaatt..

  • harris_ONAL 90.076 says:

    Edi : sugeng…ssob edi, pripun kabar trex2ane?

    odie ; koyok’e klenger amargo soto kwali yoow? hehe. met menikmati swasono kampuang hualamman…piss

    Mas Itok ; mas kita juga punya “Soe Hok Gie”. adalah A Hong (mas Nanang, alm). inget nggk tanggal meninggalnya? udah lama nggk mendoakan bareng2. smoga almarhum slalu berbahagia di alamnya & mendapat tempat yg baik, amien

    ngongkeb, tedep, dodok, herdo, gatot resti, budi sda, hardi, rudi, rama, wewes, lan kabeh wae..”ayo, angkat skali lagi gelasmu..kawan!”

    all wepers : salam rimba lestari….

  • bengkonk says:

    Selamat pagi semua salam sejahtera selamat natal bagisodaraku yg merayakan & selamat tahun baru bagi kita smua.

    @ dodok :piye sido budal nang malang kapan……….posisi terakhirmu opo isih nok ndeso

    @Herdo : sido budal malang kapan????????? aku sesuk sore melintas madiun

    @Bardo : nek arep bareng aku tak tunggu nok pare

    @ onal aku gak liwat jombang dadi tak tunggu nok kandangan ………hehehe

  • lucky says:

    m dodo’ lagi ngelus2 kayu jatine nek kampung kalee…kekna dah waktune podo di tegorin uwit2nya
    @all wepers….selamat membuat resolusi baru untuk 2010..wish we ‘ll get better lah ke depan…amiin

  • dhodok wp92.094 says:

    selamat siang sodaraku semua… selamat berjumpa lagi di acara cangkruk bareng….

    @ pedet: aku tgl 30 nang malang, kon budal kapan sodara?

    @odie : piye le kok sakwetoro ranek kabar?

    @herdo: kapan neng tarmuji….???

    @fandy himpala : ayo rek kumpul nang malang, acarane ngrabekno sedulur pedet…

    all Weepeers monggo rawuh dhateng koordinat 00 alias borobudur 35 malang, kumpul2 guyon2 pemanasan sebelum ceret perak…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    Selamat natal untuk sahabat weepeers semua yg merayakan. Damai kristus dihati…

    @Do2k : siaapp Dok! awake dewe sing nggujer, brohim sing dadi pak naipe, iroel sing nerang udane, luki & lina cs sing njoget2, odi sak konco2 sing maen timplungan, wowok sing ngamanke (nggae seragam PP-ne), herdo sing dadi wedokane, hahaha. sampek ketemu di koordinat 00…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat siang jelang sore..All@ Wpers…
    mana ne ko hilang lagi smuanya..nandi odie,herdo,onal,dodo.bardo,bengkong,keceng,
    bardho..ko sepi..lagi persiapan acara malam pergantian tahun ya….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    @him : ibare tedep digawe coro teleconference wae. pak naipe nang alor, tedepe nang ngalam, ojob2ane nang palu, resepsine nang hotel JW Mak-errot jakarta. entek2ane…lotet sordang! jiahahahaha….pissssssmaaannnnnn.

  • Agus wp96 says:

    Sore yg mendung….gelap ….salam para pelatih sing enom mohon petunjuk ..numpang lewat…mas haris pripun kabare..gak kesby ta..mampir ning tendoku…

  • Agung W *(WP90-67)# says:

    @ Him,
    Aq dah kehilangan kontek ama 2 sohib ( kodon ma hendro )…..

    @ All,
    Ada yg tau….?

  • peded says:

    konk@ aku jek kate budal tgl 30 lek ga 31 soale je onok rempulune…
    dodok@ ok dok ketemu ndek mlg dulur..beres iku..herdo wani ra?
    Odie@ die mosok ga wani teko??
    Him@ ayo pak ustad kita nostaligiaaann..
    onal@ nal siapne oberampene awakmu yo hahaha

  • peded says:

    ndek kdri 3 hari kok yo medeni ae..pancet ae..wes ndang mlayu metu disek..

  • harris_ONAL 90.076 says:

    ayoo..tanggal telungpuluhsiji..”ngobrak-ngabrik” sekretariat, hahahahahaha…..

    @Agus96 : ayo nang ngalam, mantan ketum yo kudu melok ngobong semangat…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    “Pasukan Terong Sambel Tomat” arep podo nglurug nang ngalam. Salam Satu Jiwa….

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat mat pagi Dulurku smuanya…ha..ha..ha…
    ini baru ruame rek..
    u/Onal..se7 nal…bisa tu kita rancang nanti acara mantenanne mas bardho/Pedhet/Eka Hariyadi,SE..
    si Jomblo kadaluarsa..he..he..he..kita dah do’akan terus tapi kalo yg bersangkutan…gak agresif yo pa’ po ae laan..iya gak nal…
    u/mas bardho…ingat tengok rumah Ortu dan berdoalah disana..karena itu adalah t4mu dan keluargamu…
    u/Keceng..No HP FM.Hendro 081327357171 kalo dodon ya sama gung..
    u/kawan2 n’ adek2 yg lain ..ayo rek ramein blog Wp kita…minimal absen gitu lho..biar kita tau kawan2 n’ adek2 masi hidup..

  • herla - 90.058 says:

    Eh… pada mo taon baruan di malang kah ???
    Malang di mana ?? di sekretariat kah….????
    Pasti seru tuh … gak ke ranupane aja sekalian..he…he…he…

  • Agung W *(WP90-67)# says:

    @ Herla,….

    Tuan rumah masakno opo rek………
    Siap-2…..2 hari lagi…wk wk wk….

    @ All

    Pisss…..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    Waduh rame tu..Ibu herla..mau nyiapin….
    masakannya buat tamu2nya yg dah 11 thn gak ketemu he..he..ya pasti yg dekat2 ya..harus datang dong…asyik tu setuju..ketemu di sekret trus ngumpul dulu baru sepakat nagdi ngono loh…..iay gak ceng….,.itu si pedhet wes kebelet mau ketemuan aja tu sama arek2…maklum anak muda/masi bujang..yg repot ini si keceng buntutnya dah 3..ya repot juga si,..aku ikutan dari jauh aja..sambil pantau…aktivitas dulurku smuanya ok..sukses tuk smuanya…

  • Agung W *(WP90-67)# says:

    @ Him,

    Ralat him, anakku empat cowo smua….

    @ Zero point,

    Siap-2 kebakaran .. .. ..

  • peded says:

    @him: ini udah di kdri 4 hr dulur…dtg so pasti yg utama ke mkm ortu noh hehehe, kok tdk dtg wah kurang him….
    @onal: herdo njaluk nang songgoriti wani temen opo cocote tok hahaha..
    @herla: iyo tuan rmh siapkan menune noh…hahaha

  • Agung W *(WP90-67)# says:

    @ Dhet,

    Bener dhet, lek gak ono’ menune lapor nang bos gatot wk wk wk….

  • den mas itok says:

    Ass. Wr Wb
    Selamat Evening, Good Malam
    Rame Yo Rame, Ojo Lali Syukuran

    Alhamdulillah oleh gandolan nang jowo
    insya Allah 31 sore, Enggang Air Lines

    @Edi (Liza);
    Awak pesen dokar Juanda-Pandaan, 2 Person
    tgl 31 lusa, insya Allah jam 18.30 wib ndarat.
    Trim’s

    @ Bolo Kurowo;
    Nang Malang/Mbatu pirang dino ?
    insya Allah tak mluncur mrono.
    HP sing on no. ?

    @ All;
    ndang disusun ‘SC’ 25th-ne

  • harris_ONAL 90.076 says:

    uasseeemmm….buandiiittt…bajinduulllll!!!!!!
    Ampun beribu2 maaf ..teman!
    kususon gae dodok, tdep, ngongkeb, herdo, rudi, gatot resti, edi dan kuwabeeh pasukan organik kera ngalam…
    hari ini hari yg kurang menggairahkan. so..kawan lama di semarang yg sedianya minta dibikinkan acara di pantai bandengan jepara, tgl 9 jan 2010, malah diajukan tgl 1 jan,.. dan aku tidak bisa menolak krn wis kesepakatane. ampruuullllll…
    untuk “Pasukan Terong Sambel Tomat”, sepurone yo ker. sungkemne marang mbah jenggot, he3x.
    yen isih ono sisa2ne nang ngalam, aku nyusul stlh tanggal 1. swear…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.Alhamdulillha lah..kalo kawan2 rame gini kan saudarmu koyo aku sing jauh ini kan terhibur…
    ya sekedar melepas rindu ambe dulur kuabeh…iya gak…pokoke akur smua lah…
    ok..sukses slalu mat pagi slamat bekerja dan berkarya…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    @AllWp…ko gak’ ada yg nanya mba’ Anas yo….di kalimantan sana tu,,..kasihan …yo mbo’ ya di sambangi…disapa gitu lho…maksud e…biar terhibur n’ kalo masi ada teman,sahabat,kawan n’ dulur yg dulu pernah bersama berjuang masih ingat …moso lali ambe dulur dewe rek”’ Dhet..ditanyaiin tu ambe mba’ anas kapan ne undanganx…( terlalu indah dikenangkan ,terlalu sayang dilupakan )

  • bagus vertical says:

    sooryy banget brooo…!! tahon baru gak iso nang ngalam!! pegawe libur semua…rumah ndak ada orang…tapi nek skitar tgl 3an jek ono sisoe…aku nyusul rek…wah jan kadit kisa ki!!

  • lucky says:

    mbelgedhes wisssss…kesian atuh yg dah jauh2 mudik ke jowo rek…yg lain gakda nyali tuh huhuiiiii…mas haris n mas hirdo ngacirrrrr cirrr..ayo mas pedhet majuuu teruss…yg gak dateng di jemput paksa wae rek trus diangkut gawe mobil kampus plus dikruduk i sarung…hihiiii sukurinnnnn
    @m herla : wah ibu yg baik dah menyiapkan perangkat penggorengannya neh..mbak herla tuh arek2 yg ktnya mau dtg klo ndak dateng di uyahi wae mbak..lombok ijo sama jeruk pecel

  • harris_ONAL 90.076 says:

    lucky isone nyukurke, awas yen ketemu yooo. tapi bagaimanapun, met ultah buat U yaa? Brarti udah setaon nggk ktemu luc? dolo ktemu pas kamu ultah toooo? btw..aku karo herdo ojok diuyahi..digulani wae, ben dadi maniez, ugo ojo dikruduki sarung, dikruduki rok wae, wkwkwkwk…

    @herdo : ayo Do bar tgl 1 nyusul nang ngalam. so..aku tgl 1 “neam” nang jeporo…

  • den mas itok says:

    Ass Wr Wb
    Good Malam Selamat Night
    Malam Yang Sunyi, Rembulan Berseri

    Packing dimalam hari,
    Persiapan mendaki esok hari,
    Ketemu sanak sodari selalu dinanti,
    Kasing dan Sayang pasti kan kuberi,
    Rizki yang halal ayolah kita bagi,
    Seyum yang indahpun itu sudah memberi,

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya…kembali segar tuk beraktivitas..di penghujung tahun…moga sukses…
    /u.Dinda Lucky..pie ndo’ kabare…
    u/mas Bardho…akhiri dan awali tahun dengan hal2 yg positip/yg baik2 aja..karena dngan bekal itu..perjalanan kita kedepan selama setahun akan mendapat hal2 baik dan positif lebih banyak..ok.

  • lucky says:

    @m onal : thxs mas..iya ktm kita pas wkt aq ultah di javana spa yo 31 des 2008..hihiii, btw rok seh ndak ono mas onoke kulot ki…hehehee…mana jadul pisan ..alamakkk
    @m Itok : kok packing2 mas sajake kok nek mbrengkutmen..mo ndaki ndek mana mas?bikin jeles aja
    @Bang Im : im here mas, fine2 wae..mugo2 njenengan sak keluargo sll dlm berkahNya amiin
    @ Mas pedher : mas sampean di kediri tah saiki?beneran mau ibar yo?aku melu seneng ki

  • Purwin D says:

    He hehehehe semanagat trus seng wers brangakta….jok kelangan sitik wae….

    slamta taun baru slamat menayambut taun yang penuh semangat dan harapan….

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    @All WP..,As.mat siang..slamat menyambut tahun baru 2010 semoga Allah menghijrahkan hati,
    pikiran dan tindakan kita agar lebih baik,met Tafakkur dan Muhassabah…..

  • peded says:

    weh…panitia songgoriti ga wani rek..aku cm ambe dodok n gatot..irul mungkin gabung…wes disiapke pdl..yah akire cm nongkrong nang travel ae…

  • dhodok.wp92.094 says:

    Happy New Years for all weepers….. gak terasa udah2010, seperti biasa malam pergantian tahun diisi guyon2 canda ria bersama sodara pedet,benk, rama, edi, rudi, dan kawan2 lain ditemani whiskey cola…

  • den mas itok says:

    Ass Wr Wb
    Good Pagi Selamat Morning,
    Pagi Yang Cerah, Hati yang Bungah
    Ketemu Sanak-Sodara di Rumah
    Aah . .

    Selamat Tahun Baru 2010 M.
    Smoga lebih baik dari 2009 M.

  • bagus vertical says:

    wah tahon baru golek duwet karo jogo omah!! ingahingih…irii rek…ambek my brother2 di malang… sory bro…sampe kapan di malang??

  • bagus vertical says:

    suuumpaaah…!!! ceret perak tak tebus sak lempoohe!!!

  • Humas Wigapala says:

    selamat tahun baru 2010.. semoga dengan bertambahnya umur maka semakin erat tali persaudaraan yang terjalin antar anggota wigapala dan semoga di tahun 2010 dan seterusnya wigapala tetap eksist dan jaya selalu… amin

  • harris_ONAL 90.076 says:

    met taon baru buat semua kawan…

    @herdo ; Do..yen pengakuan dosa, rausah nunggu ceret perak, sesuk wae ayo budal nang ngalam. mareeeee…..

  • peded says:

    mari tril trilan kesel tp seneng tur puas…suwun yo Ed n Idam…

  • dhodok wp says:

    salam rimba…..

    @odie : nangdi wae le gak onok kabare, klelep yo…??

    @herdo : ternyata nyalimu tipis koyo godong pari

    @brahim: yoopo him kabare kupang NTT, aman sentosa kah..??

    Buat weepers semua siap siap beraktifitas maneh….ciaooo

  • bagus vertical says:

    ODIE telah berpulang kerumah allah…

  • bagus vertical says:

    beribu maaf sodara2….aku kadit osi ke ngalam dlm waktu deket..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya dulur WP…Selamat tahun baru 2010 moga semakin sukses n’ makin ..baik ditahun ini…
    U/ Dodhok’ Kota Kupang dan Alor Aman terkendali..tahun ini cukup meriah dengan pesta kembang api selama 3 jam diperkirakan habiskan kembang api 1 ton….
    U/Mas Bardho ndang cepatan lho…Nikahnya..yg lain gak tanya aku…Nikah,Nikah dan Nikah… U/Bpk.Onal moga tetap eksis di bidangnya,tetap bersemangat dan maju terus..

  • Odie WP-94.127 says:

    Semangat baru…..aYOOOO…

    @ Dodo’ :
    sorry brother…. aye “diluar service area”…he..
    he..he.. btw skr wis di batavia maning….
    sepurane sing guuuedi…. sueeerrr….

    @ pakde Eka pdet hariyadi :
    mungsuhe njenengan podo wedi pakde…. terutama wakil dr tlatah medion (herdo)…
    sesuai perjanjian, herdo sing kudu nanggung kuabeh iku pakde plus ‘diselthik / keplak sandal wae ma***’e….he..he..he..

    @ Herdo Bagoes Vertic. :
    lambemu do….pancet wae…isih tetep koyo mbiyen… rusak berat….. ha..ha..ha..
    doo…. mosok tatoan tunggu omah….
    mlayu po omahmu yen ora ditunggu….
    kudune tatomu tambah meneh….gambar slogan ” dua anak cukup’…wkwkwk… piss brother….

    @ peserta lomba “songggoriti arena” :
    nyuwun samudra pangarsami…. sampun mboten ketingal ing sakwetawis wekdal…

    @ sanak lan Kadang gardu cangkruk :
    sugeng warso enggal 2010…. mugi warso enggal puniko dados semangat kagem ngguyupaken gardu cangruk puniko…. sumonggo….

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.All Wp@..mat pagi smuanya…tahun baru,hari baru,rencana baru..smuanya serba baru…cuman kebiasaan yg seharusnya juga baru tapi…yo harap maklum.. pancet ae…he..he..he…malah ipes. mat bekerja aja deh..moga sukses slalu….

  • Odie WP-94.127 says:

    selamat pagiii…………
    sugeng enjing…………
    morning……………….
    O HayoU Gozaimasu….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    sori warga gerdu, beberapa hari nggk muncul nang gerdu. lagi safari nang ngalam,bareng-bareng karo nawak Dodok(92), Pedet(90), Bengkonk(92), Gatot Resti(93), silaturahmi marang “pendekar2 WP” ; Mas Ignatius ‘Bajoel’ (86), Mas Handoyo Sapto Adi ‘Ndok’ (PWP), Mas Choirul ‘iroel’ (89). ngalap berkah dulur, hehehe…

    untuk yang di ngalam sektor barat, ada mas Gatot ‘Doyok’ (88), mbk Herla (90), pak Taqien (sahabat wp) dll, kawulo nyuwun pangapunten, dereng saget tilik, amargi wekdalipun namung sekedap. lintu wedhal, kawulo sakbolo badhe ngluruk panjenengan sedoyo, hehehe..

    juga untuk pasukan organik kera ngalam, Rudi, Bos Edi & d’Gank. sepurone ker durung iso mampir. mene pasti menggok nang travel kawans. kadung diubeng2ne karo pdet…

    Odie : kesepakatane arek2 nang ngalam wingi, arep nggruduk medion, trus gentian nylentiki ileffe herdo. wkwkwkwk….

    @Him ; udah tak ceritakan banyak hal tentang perkembanganmu ke senior2. muantaafff…

  • Odie WP-94.127 says:

    sugeng siang…. rolasaaaannnn….
    mareee….

    @ Kapten Haries Oneal :
    Kapten…menawi safari malih, kawulo (Odie WP-94.127) Kususipun, lan Wargo “Gardu Cangkruk” umumipun… nitip salam kagem Mas/Mbak Kawulo ingkang sampun sami2 berjuang kagem Wigapala… Mugi Kasuksesan tansah mengikuti langkah kito sedoyo..amin…Satu WP…..

    Pancen medion kudu digruduk Kapten…. ben kapok, ben dirasakne, ben aboh sisan Ma***’e… wkwkwkwk…. kita hrs komit ame perjanjian.. yen wong siji nylenthik ping 5 yo lumayan, pdahal pesertane wong 5, hayo lumayan cenut2 kuwi… wkwkwk…

    @ Bagoes Herdo :
    Do….siap2 es sing wuakeh…. kanggo ngompres ma***mu….wkwkwkwk…. pendekar2 songgoriti arep njaluk pertanggung jawabanmu….
    berdoa wae do…. mugo2 pendekar songgoriti Ora kejam-kejam….

  • harris_ONAL 90.076 says:

    ojok kuwatir Die. wis tak umumke soko corong-e alunalun ngalam ugo marang poro pendekar, yen awakmu sing dadi carik-e gerdu cangkruk’an, hehe. sugeng ngayahi pendamelan dulur…

    arek2 yen nang medion arep sangu solpatilamit. yen ngarab-e herdo mlenthung, langsung di solpatilamit wae, hahaha…

  • Pak wo says:

    Ass.Wr.Wb….
    Alhamdulillah….Siang Puniko kito taksih Pepanggihan Wonten Gerdu Puniko….
    Mugi2 Kiti sedoyo tansah kaparingan Keslametan, Kesehatan soho karaharjan….
    Lan tansah kaparingan Rejeki Inkang Kathah….

  • Odie WP-94.127 says:

    @ Pak De Wo :
    Alhamdulillah…Amin… sugeng rawuh…
    Pak de Wo sampun purun mampir…. Gardu Dadi Adeemmmm…..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat sore All Wp@/..,,
    Ok.thank’s Nal,..moga senior2 n’kawan tau bahwa..salah satu penerus/kader hasil godokan WP ..masih meneruskan perjuangan..dlm ke pecintaalaman..maju terus dulur kuabeh…moga tetap sukses..

  • lucky says:

    selamat sore menjelang malam…
    selamat menyambut harapan baru, iman baru, masa depan baru dan apa apa yg baru deh

  • Gedhang, WP-91.08 says:

    Asallamuallaikum, selamat siang, salam sejahtera:

    Piye kabare sedulur kabeh, kabarku apik2 wae, saiki aku domisili ndek Kediri, Alhamdulillah aku wis kate entuk momongan, mohon doa restune yo sedulur…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat siang..oh iya bang slamat ya…dah berapa bulan bang koirohnya…he..he…tockcher dong…mantap lah…lagi hamil mudah jadi sementara puasa dulu bang ya… jangan diulit…DULU he..he..he…nanti udah masa aman baru dikasi GENJOTAN LAGI… biar nanti melAHIRKANNYA MULUS..HA..HA..Ok.sukses bang ya…slaam tuk nyonya…harus rajin konsul ya….

  • Odie WP-94.127 says:

    siang mua………………

    @ Pakde Bambanx Gedhang :
    Sugeng Rawuh Mas………….
    Bravo kagem pakde Bambang…. ingkang badhe pun paringi Momongan…Mugi tansah lancar ing Saksedoyonipun…..Amin…
    Mas Mbok sohibnye yg warga “keras” itu di kasih resepnye…. itu loh..si ‘Bardo Sanjaya’..

    @ Pakde Pdet Pala :
    ayo Mas….MY-mu ndang di jak ning KUA…. kesuwen…. he..he..he..

  • bagus vertical says:

    slamat datang kembali buat pak wo dan mas bambang di gardu cangkrukan… di tahun baru ini semoga dilapangkan semua jalanya…kecuali tedep!!

  • harris_ONAL 90.076 says:

    @Herdo ; Do..tedep dendam karo ente. ente arep dijak singgel. jarene saknyalukmu nangdhi, nang..lukduwur, opo nggude, opo king On, opo dawet jabung, opo guyangan, areke yo gelem. areke penasaran nggoleki AKI, sing sepuluhewuan biyen iko, hwahahahaha..qqqq….

    @odie ; sapariane terus berlanjut Die, hari ini kpanggeh mas bambang “gedhang” (91), mas tri jarwo “pak wo” (91), mas asruri “nyum” (92).
    ngubengne ceret, ben podo seger kuwarasan, soale oleh dungo soko Pak Wo, hehe…
    berikute sapari nang mediun, nylentiki “elf”-e herdo, karo ceret-e diisi unyab sanap, ben tambwah mlentung, qiqiqi….piss Do.

    @Him ; berikutnya ente sing kudu kasi siraman rohani marang ojobe gedang. siraman yang laen, bambang saiki wis pinter Him…

    @Pdet (bardho) ; pesene bambang nang ente mung siji det ; “tibake rasane puenak Dho..” (bardho) kkkk…

    all wepers, s’lm…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ Kapten Haries Oneal :
    Mugi kasuksesan tansah manyungi sedoyo kaluargo Ageng Wigapala…

    yen sido singgel mas pdet karo herdo…wah bakalan rame kuwi mas… aku nduwe usul susunan panitia iki :
    1 wasit : tetep njenengan mas…
    2 juru rekam/nyoting : mas bengkong..
    3 sing ngggolek ugo rampene : dodo..
    4 sing tunggu tape/sound : sing pas gatot R…
    yen perlu nganggo suporter… yen iki diserahke karo Edi ‘liza’ wae…
    mengko sing kalah tetep… kon mbayar kabeh plus dislenthik’i wong 5…. mantep ho…he..he..

    @ Bagoes Herdo :
    piye do…Wani nrimo tantangan pora….
    yen ora mengko mentok2’e mas pedet jak’en balapan pit wae…..

    Ceret Perak………..ayyooooooooo…………

  • peded says:

    All peserta songgoriti….weh ternyata nyaline cilik hahahaha…
    odie: die dodok ambe gatot oyak2en jg…mosok aku…aku kan wes jelas lek iso kr kodew ahahahahah..lek dodok kok meraghukan…
    herdo: ayo kpn kon wanine ???
    onal : kpn maneh napak tilas..???
    Him : doakan pak ustad yo….hahahaha…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ pakde Eka Bardo Napol. :
    yen aku wasite, sampeyan tak dadekne juara mas & bagong herdo sing kudu di slenthik lan mbayar sak kabehe….
    wkwkwk… iyo mas… soale di delok soko mbiyen sing bareng grubyak-grubyuk sing paling sepuh njenengan mas…he..he.. oyi2..engko gatot yo oleh bagian.. sing dadi pertanyaan dodo iki… opo yo bener tho mas…

    @ dodo amrik :
    piye do… opo yo ngono tho…

    @ All :
    sampun ndalu, kawouo nyuwun pamit, nbenjang sugeng pepanggihan malih…..
    sukses u/ semua….
    mata asita ne…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    Do (herdo)..metuo nang gerdu. opo kanamu isih sanap awake? mugo2 enggal saras, awakmu ben ndang iso ngempit pit maneh. braappooo…

    smangat pagi all wepers…

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat pagi smuanya..,,..kembali bersua dlm lindungan Ilahirabbi…amin…
    U/dulurku smuanya…waktu terus berjalan…siang dan malam datang silih berganti..manfaatkan sehatmu sebelum dtg sakitmu..pergunakan kayamu sebelum dtg miskinmu…pakailah umurmu sebelum dtn ajalmu…setelah kita ada keturunan yg bisa diharapkan,.karena itu adalah amal kita…utk itu dulur smuanya..ingatlah…bahwa hidup ini hanya sementara…janganlah kita terlalu mengejar harta dunia saja hingga kta lupa akan tugas dan tanggung jawab kita sebgai manusia diatas bumi ini yang mana tugas kita hanyalah sebagai halifa fil ardj…hanya menyembah kepada Allah SWT…utk itu…masrilah kita kembali ke jalan yg benar..mumpung masih ada kesempatan buat kita..ok..sukses tuk’ smuanya..

  • harris_ONAL 90.076 says:

    dari tulisannya brahim diatas, tersirat satu pesan yang mendalam : ” Bersamalah pak jenggot..sebelum kamu jenggoten”…ngono yo Him? hahaha….piss men…..

  • lucky says:

    semalem ketemu karo jerawati, munte n zulfani…makan makan lanjut ke banten mbeguru n ngudi ilmu trus pesta durian…sepanjang jalan podo kliyengan mabok duren…alamakkk..tidur2 jam 2 pagiii…cuapekk tapi yo puasss reunian berjomblo ria walo sebentar..mengenang kisah bahula ala lelembut wepe wekxzzzzzz..sugeng tindak buk jar mbalik mudik ke solo kothok

  • noel says:

    pagi semua…………………..
    Assalamualaikum…..

  • noel says:

    mas-masku ternyata tambah lucu-lucu ya…..
    dadi pingin ndang cepetan ‘cerek perak’

    lucky: tak kiro kak pey wis koit hehehe……..
    (piiiiissssssssssss Kak peY)

    All wepers : AI LOP YU

  • noel says:

    “SELAMAT TAHUN BARU 2010”

    SEMOGA LIMPAHAN RAHMAT,REJEKI,KESEHATAN DAN KESUKSESAN SELALU MENYERTAI LANGKAH KITA SEMUA DAN SEMAKIN ERAT HUBUNGAN PERSAUDARAAN KITA.

  • bagus vertical says:

    buat all weper…dengerin tu nasihat berharga dr bang him..jarang ada yg mo ngingetin..seharusnya kita bersyukur..ded,nald,dodo,die,kong,dan laen2ne yg msh nakal2,bukane aku takut disonggoriti…tp telingaku masih terngiang2 akan nasehat2 bang him…tolong mbok berubah…kasihan anak istrimu menunggu dirumah (prei ded,dodo,thot)…sadar..sadar..

  • Ibra Fandy Marley WP-90.090 says:

    As.mat sore All@ WP…moga sukses slalu.
    u/onal..yoi..yo..ngono iku wes…awa e dewe wes jenggotan…Pedhet ie yo..sa’no gurung ono junior e lho…kasian kan….
    U/ade noel n’ Lucky CS..ko gak ngajak2 se..he..he..yang penting asyik..aku ikut ngerasain reunian dari jauh aja…ok…salam tuk smua krux.

  • Odie WP-94.127 says:

    @ all :
    sugeng ngayahi wajib….

    @ kapten Haries Oneal :
    herdo lg persiapan pisik ngadepi tantangan singgele mas Bardo sanjaya…. dia malu yen kalah soale dia bertato….loh….

    @ Noel :
    sugeng rawuh Noel…
    yen jare herdo istilah sing cocok kanggo pey kuwi : pey sdh pulang ke rumah Allah… haha
    piss per.. (pey)…

    @ peri’pey’ :
    kapan lu pulang ke ‘bonjer’…

    @ Lucky :
    la mbok zoel & monthe diajak mampir ke Gardu… silaturrahmi karo dulur2 wp…. ben gardune tambah rame, ben cerete tetep panas…

    @ Mr Zoel & nyonya Monthe :
    kalo bukan kite2 warge wp nyang ngramein gardu kite… siape lage…. mare….

    @ Mr Him Fandy :
    suwun petuahe…

    @ Pakde bengkong :
    punopo tasih nderek sapari tho pakde…
    dangu mboten mampir gardu..
    sukses kagem pakde bengkong & mbokde dayu..

  • dhodok.92 says:

    salam rimba….

    selamat jumpa lagi di gardu cangkruk “wepe” sambil tidak lupa muterin “ceretnya”….

    buat sodara2 smua, sekedar menyampaikan warta hasil silaturahmi ke malang bersama temen2… berhubung mas “eka pedet’ hendak melangsungkan pernikahan dengan roro My dari tlatah poso sulawesi, maka sesuai kebiasaan rekan2 Wepe kita adakan buka topi sambil muter ceret perak…
    bagi rekan2 yang ingin mendonorkan “koin untuk Pedet” bisa menghubungi mas benkong sebagai koordinator…bagi rekan2 pendonor akan mendapatkan segelas air legen langsung dari ceretnya….

    sekian dulu warta dari saya semoga rekan2 bersedia mendonorkan apa saja demi suksesnya pernikahan mas pedet dan kelancaran pemutaran ceretnya…

  • harris_ONAL 90.076 says:

    adem2 ngene, ning gerdu karo nyuntek anget2an soko ceret, pinuuk tenan.

    @Herdo ; Do..yen brahim sadar, soale areke duwe agomo. lha yen kowe? agomo wae ora duwe, qqq…

    Odhie ; herdo mari ngene lengen sijine tak kon tatoan gambar KB wae, kluarga berencana. ben cocok yen tatoan, trus jogo omah, wkwkwkwk…

    Noel ; Lin, luki ndang diombeni banyu ceret, areke wis kliyengan iko lhoo. ben tambah kubam mesisan, hhh…

    dodok ; aku wingi maen dingdong, koine isih turah, tak kekno bengkong yoo. halim kon nyiapne karunge dok…

  • Odie WP-94.127 says:

    @ dodo :
    we la da lah…. berita spektaluler…bombastis.. tenan tho kuwi….
    alhamdulillah… yen pakde pdet pala lan mbokde MY sing soko tlatah poso sido “meong”…. kpn pelaksanane do… tulung infone di perjelas…. bens seluruh warga gardu iso nyengkuyung acarane den mas pedet…..

    @ Pakde Pedet :
    ayoo mas… wis gek ndang…

  • Halim 98.163 says:

    okey mas onal ta siapke karunge..

  • Asrurisyam wp-92.099 says:

    MET TAHUN BARU 2010

    Dah panjang nih.
    mohon pindah ke gardu sebelah

    https://asrurisyam.wordpress.com/2010/01/07/2010-1-hati-untuk-persaudaraan/

  • Asrurisyam wp-92.099 says:

    KAwan…..

    ALL wepeers

    Mohon pindah ke gardu sebelah:

    https://asrurisyam.wordpress.com/2010/01/07/2010-1-hati-untuk-persaudaraan/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Ranupane….. yok kesana at My Adventure.

meta

%d bloggers like this: